Voor het kopen van een goedkope cv-ketel bent u bij Maliepaard Loodgieters aan het juiste adres!
 

Wij leveren enkel A-merken, zodat u ook de zekerheid heeft van een uitstekende kwaliteit. Onze installateur komt graag bij u langs om de situatie op te nemen en u de beste cv-ketel te adviseren. Wij verzorgen de installatie in de regio Zwanenburg, Halfweg, Haarlem, Hoofddorp, Badhoevedorp, Haarlemmermeer, Amsterdam, Zaandam, Zaanstad en Beverwijk.

De juiste cv-ketel
Welke cv-ketel geschikt is voor uw situatie, is afhankelijk van de grootte van het huis, de mate van isolatie, de ligging van de woning en uw wensen op het gebied van warm water. Aan de hand van uw wensen maken wij een scherpe offerte inclusief de volledige installatiekosten. Bij ons bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaande cv-ketel en een vakkundige plaatsing.

Vaillant cv-ketel vanaf € 8,- * per maand!
Ook is het mogelijk om een Vaillant ecoTEC plus hr-ketel, verkrijgbaar in alle warmwatercomfortklassen, te leasen voor € 8,- * per maand. 

Afspraak maken
Kortom, bent u op zoek naar een nieuwe en goedkope cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Maliepaard Loodgieters. Wij installeren uw cv-toestel in de regio Zwanenburg, Halfweg, Haarlem, Hoofddorp, Badhoevedorp, Haarlemmermeer, Amsterdam, Zaandam, Zaanstad en Beverwijk.

 

*Afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.