Maliepaard Loodgieters is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen.
U kunt bij ons terecht voor de gerenommeerde merken, welke uitstekende opbrengsten genereren en met de juiste garanties.
Hieronder een greep uit ons assortiment

Honeywell zonnepanelen (260 Wp)
CSun zonnepanelen (260 Wp)

Onze zonnepanelen zijn verkrijgbaar in Monokristalijn en Polykristallijn:
- Monokristallijn: De zonnecellen in een monokristallijn zonnepaneel bestaan uit één kristal. Het oppervlak van monokristallijne zonnecellen heeft geordende elektroden en is egaal zwart. Monokristallijne zonnepanelen hebben enkele procenten meer opbrengst dan polykristallijne zonnepanelen. Deze panelen zijn duurder, maar hebben een hoger rendement per oppervlakte. De beste keuze voor het behalen van een maximaal rendement en bij een beperkte ruimte.
- Polykristallijn: In een polykristallijn zonnepaneel bevinden zich zonnecellen die bestaan uit meerdere grove kristallen. Een polykristallijne zonnecel vertoont een soort gebroken schervenpatroon. De polykristallijne zonnepanelen zijn gunstig geprijsd en  bieden een redelijk hoog rendement, hoewel minder rendement dan monokristallijne zonnepanelen. Wanneer er genoeg ruimte op een dak aanwezig is, is dit de beste keuze.

Growatt omvormers
Mastervolt omvormers
Omnik omvormers

Clickfit montagesystemen
Van der Valk Solar systems
All Black en Blauw
Omvormers
Van der Valk montagesystemen
Clickfit montagesystemen


Doe-het-zelf pakketten

Ook kunt u bij ons terecht voor doe-het-zelf pakketten. Bent u zelf technisch aangelegd en wilt u besparen op de montagekosten? Informeer dan naar onze
doe-het-zelf pakketten.