Hieronder vindt u het laatste nieuws over de vakgebieden van Maliepaard Loodgieters.
terug

Kinedo Duo: het beste uit twee werelden

Ligbad

Veel mensen willen graag een ligbad om heerlijk te kunnen ontspannen na een dag werken. De realiteit is echter dat er meestal een snelle douche wordt genomen, waardoor er een douchecabine met erg hoge instap ontstaat. Zeker voor mensen op hogere leeftijd kan dit een probleem opleveren. Mensen willen graag in hun eigen huis en in hun eigen buurt blijven wonen. Daar hebben ze hun sociale contacten, daar kennen ze hun buren, hun vrienden, de wijkagent. Daar zitten ze op clubs en verenigingen en zijn ze actief in het vrijwilligerswerk. Toch lijkt het voor deze mensen soms niet mogelijk om thuis te blijven wonen, omdat dagelijkse activiteiten als douchen een hele opgave worden. Een inloopdouche maakt de situatie een stuk eenvoudiger, maar er is destijds gekozen voor een ligbad.

Kinedo Duo

Een inloopdouche/bad van Kinedo Duo is binnen één dag te monteren op de plaats van het oude bad en is tot op de millimeter nauwkeurig op maat te maken, ter vervanging van de bestaande badkuip. Daarmee is Kinedo Duo de slimme en ruimtebesparende 2-in-1 oplossing voor vele gezinssituaties en (ver)bouwprojecten die het beste uit twee werelden combineert en past in bijna iedere badkamer. Door de geïntegreerde deur stapt u heel gemakkelijk en vrijwel drempelloos in en bent u verzekerd van een eenvoudige en veilige toegang tot het douche/badgedeelte. Het is niet meer nodig om te kiezen tussen ligbad en douche; geniet van beide!

Dankzij de dubbele functie neemt deze douche/badcombinatie niet veel ruimte in en is deze geschikt voor zowel ruime als kleinere badkamers. Het baddeurtje bevindt zich in het midden, zodat ook de ruimte naast het douche/bad optimaal benut kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een badmeubel, extra wastafel of toilet.

Redenen genoeg

Of u zelden in bad gaat, bang bent te vallen of niet meer zo mobiel bent als vroeger, een inloopdouche van Kinedo Duo is de ideale oplossing. Maliepaard Loodgieters is een officiële Thuiscomfort-partner en kan u helpen bij de installatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

       
Badkuip     Inloopdouche/bad     Inloopdouche/bad met zitje

geschreven door Maliepaard Loodgieters - 21-09-2016 01:25

laatst geupdate op : 22-06-2021 00:38

tags : Thuiscomfort, wooncomfort, badkamer, bad, douche, aanpassingen