Over ons

Heeft u een ervaren loodgieter nodig voor het uitvoeren van zinkwerk, dakwerk, het vervangen of repareren van uw cv-ketel of het aanleggen van leidingwerk? Maliepaard Loodgieters te Zwanenburg (tussen Amsterdam en Haarlem) is al meer dan 20 jaar het vertrouwde adres voor al uw installatiewerk.
 
Ooit in 1989, begon Jan Maliepaard een eigen onderneming. Gesteund door zijn vrouw Marja stortte hij zich vol overgave op het loodgietersbedrijf in wording. Inmiddels is die eenmanszaak allang uitgegroeid tot een allround loodgietersbedrijf waar 10 mensen werken.
 
Specialist in loodgieterswerk
Door onze jarenlange ervaring als allround loodgieter kunt u rekenen op echt vakmanschap op het gebied van loodgieterswerk, verwarming en sanitair. En dat in de breedste zin van het woord. Zinkwerk en dakwerk zijn daarbij onze specialismen. Maar ook voor een verstopte afvoer, lekkende kraan, cv-installaties tot en met de installatie van een complete badkamer kunt u bij ons terecht. Service en snelheid van handelen staan bij ons hoog in het vaandel. 

Maliepaard Loodgieters is een professionele loodgieter, geautoriseerd leverancier en erkend installateur van aansprekende merken als: Intergas, Nefit, Vaillant en Remeha. Op onderstaande afbeeldingen worden de eerste bedrijfsauto's van Maliepaard Loodgieters getoond. 

Zo begon Jan
Het huidige pand van Maliepaard Loodgieters
Maliepaard Loodgieters in ‘Babes in Business’


Recentelijk zijn de werkzaamheden en activiteiten van Maliepaard Loodgieters gefilmd en uitgezonden op SBS6.

Hieronder kunt u het filmpje bekijken en kunt u kennis maken met het vak.