Vaillant
Vaillant
 
Is uw huidige cv-ketel +/- 15 jaar oud? Dan willen wij u er graag op attenderen dat u veel kunt besparen, indien u uw huidige ketel vervangt voor een nieuw, energiezuinig exemplaar.

Een nieuwe ecoTEC plus hr-ketel is veel zuiniger met gas en elektriciteit dan een oude cv-ketel en de ketel draagt het A-label. Uw besparing kan, ten opzichte van een oudere hr-ketel, flink oplopen. De intelligente technologie zorgt ervoor dat het toestel zich na verloop van tijd automatisch aanpast aan uw stookgedrag, waardoor uw gasverbruik omlaag gaat.

Momenteel heeft u een modulerende ketel van 15 jaar oud. Wanneer u die vervangt door een ecoTEC plus hr-ketel bespaart u tot wel € 230,- per jaar op uw energiekosten (bij een gemiddeld gasverbruik van 1860 m3). 

Maliepaard Loodgieters uit Zwanenburg is al vele jaren V-Team partner van Vaillant. Hiermee is het een bewezen en zeer betrouwbare installateur. Voor een vrijblijvende offerte, voor het vervangen van uw huidige ketel voor een energiezuinig exemplaar, kunt u contact opnemen met Maliepaard Loodgieters.