Zeker Groen

Maliepaard Loodgieters biedt in samenwerking met Zeker Groen, Allure Energie, Nefit en Vaillant een totaal ontzorgingspakket aan. Wilt u ook energie besparen door zonne-energie en 10 jaar zorgeloos wonen en genieten van uw nieuwe energiezuinige verwarmingsinstallatie zonder zelf te investeren? Bekijk dan onderstaande animatie of neem voor meer informatie contact met ons op. 

Zeker Groen: energie besparen zonder zelf te investeren!


Wilt u een lagere energierekening én een bijdrage leveren aan een beter milieu? Denkt u aan zonnepanelen en een nieuwe cv-ketel maar heeft u momenteel het geld niet beschikbaar? Loodgietersbedrijf Maliepaard heeft met Zeker Groen de oplossing in huis. Voor een nettobedrag vanaf 8 euro per maand!

Wat houdt Zeker Groen in?
U krijgt nieuwe zonnepanelen op uw dak, terwijl uw oude cv-ketel wordt vervangen door een moderne zuinige Vaillant-ketel. Dit is ook gunstig voor het energielabel van uw woning, dat per 1 januari 2016 verplicht is! U hoeft daarvoor géén grote investering te doen, maar leent het bedrag en lost dit in tien of twaalf jaar af. De complete installatie is vanaf het begin uw eigendom! Natuurlijk kunt u ook de aanschaf uit eigen middelen financieren. Dit levert u al snel een rendement op van zo’n 7%.

A-merken
U kunt kiezen uit Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit, dit zijn absolute A-merken. De HR ketels hebben een hoog renderende levensduur van plusminus vijftien jaar. De door Zeker Groen geleverde A-merk panelen hebben een verwachte levensduur die nog langer is. Dit zijn voorzichtige aannames. Een leuke bijkomstigheid is dat u er gratis een Spirotech vuilfilter bij krijgt.

Wat moet u daarvoor doen?
U neemt contact op met Loodgietersbedrijf Maliepaard. Samen bespreekt u de mogelijkheden tot het plaatsen van zonnepanelen en een nieuwe cv-ketel. Via Zeker Groen ontvangt u een offerte en kunt u een financieringsaanvraag doen bij Green Loans (dochter ABN-AMRO) of bij SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten). Daaruit rolt een maandbedrag voor rente en aflossing. Inclusief onderhouds- en garantieplan die gratis is zolang u energie via Allure Energie afneemt. Alles uiteraard geheel  vrijblijvend. Er zijn mogelijkheden om de btw van de totaalinvestering van de zonnepanelen bij de fiscus terug te krijgen én om jaarlijks het betaalde bedrag aan rente van deze groene lening van uw belastbare inkomen af te trekken. Gedurende het gehele traject wordt u begeleid door een Zeker Groen adviseur.

Samenvattend:  
De zonnepanelen en de nieuwe cv-ketel zijn direct uw eigendom, Vaillant en de geleverde zonnepanelen zijn A-merken, de fiscus betaalt mee aan deze groene investering, montage door uw eigen vertrouwde installateur en door VCA ** gecertificeerde zonnepanelen installateurs, energielasten gaan significant omlaag, uw garantie- en onderhoudscontract is gratis als klant van Allure Energie, voor een netto maandlast vanaf 8 euro per maand (zonder de eenmalige btw-teruggave!)

Interesse gewekt?
Neem contact met ons op.